Woningbouw

Ontwerp
Het ontwerp van de woning wordt gedaan door een architect. Wij werken met verschillende architecten samen en brengen u graag in contact met de architect die gespecialiseerd is in de stijl waarin u uw nieuwe woning graag wilt bouwen.

Vergunningen
Elke gemeente stelt andere eisen aan het bouwen van een nieuwbouwwoning. Uw tekening wordt getoetst aan het bestemmingsplan, aan veiligheidseisen, de welstandsnota en bouwkundige voorschriften. Als u ons als aannemer een vergunning laat aanvragen, ziet de gemeente dat een specialist naar de tekening heeft gekeken en kan de procedure sneller verlopen.

Traditioneel bouwen
Wij bouwen traditioneel. Voornamelijk vrijstaande of twee-onder-een-kapwoningen en bedrijfspanden. Dat betekent maatwerk, met een flexibele indeling die ook tijdens de bouw nog zonder veel extra kosten kan worden aangepast. Aan- of verbouw van de woning is later makkelijk uit te voeren. Traditioneel gebouwde huizen behouden bovendien hun waarde.

woningbouw-heebing woningbouw-heebing2 woningbouw-heebing3

Duurzaam bouwen
Duurzame woningen zijn comfortabel en hebben een laag energieverbruik. Met de invoering van het energielabel is de waarde van een duurzaam gebouwde woning meteen hoger. Zonnepanelen en isolatievoorzieningen zijn op een fraaie manier in een nieuwbouwwoning te integreren. Er zijn nog meer maatregelen die bijdragen aan duurzaamheid, zoals het installeren van een warmtepomp en het opvangen van hemelwater.

Een degelijk gebouwde woning is op zich al duurzaam, omdat deze lang voldoet aan uw woonbehoefte. Door steeds na te denken hoe op verantwoorde wijze om te gaan met water, energie en grondstoffen, bouwt Heebing op een manier die goed is voor mens en milieu.

Casco of sleutelklaar
Bij ons heeft u de keus. Wij kunnen het huis van fundering tot laatste detail bouwen, maar u kunt ook met ons samen bouwen. Vooraf spreken we af wat u wilt en wat u kunt en maken daarvoor een planning. Al tijdens de bouw laten wij u steeds weten wanneer u zelf kunt meehelpen. U bespaart kosten en bovendien is het een onvergetelijke ervaring om aan uw eigen thuis te bouwen.

Kiest u voor sleutelklare oplevering, dan houden wij u als opdrachtgever toch steeds op de hoogte van de ontwikkelingen op de bouwplaats.

Denken in oplossingen
Ondanks jarenlange ervaring komen wij ook wel eens voor verrassingen te staan. Met onze creativiteit vinden wij altijd een oplossing, die u niet duur komt te staan.

Schadeherstel
Bij inbraakschade, brandschade, stormschade of waterschade is snel handelen nodig. Schade aan uw woning of bedrijfspand is op zich al vervelend genoeg. Als u ons inschakelt, hoeft u zich geen zorgen te maken over de herstelwerkzaamheden. In veel gevallen kunt u gewoon blijven wonen en zorgen wij ervoor dat u weinig hinder ondervindt van de bouwwerkzaamheden. We maken in overleg een planning en betrekken u bij de voortgang.

Meer weten over woningbouw? Neem dan contact met ons op.